Z okazji Wielkanocy postanowiłam połączyć tradycję z nauką i przygotowałam dla Was fascynujące fakty o jajkach – od biologii po chemię i fizykę!
Czy wiecie, jakie tajemnice kryją w sobie ich skorupki? A może zastanawialiście się, dlaczego jajko gotowane na twardo jest trudniejsze do obrania niż świeże?
Zapraszam do zakupu
Chcesz się czymś ze mną podzielić, chcesz nawiązać współpracę, brakuje Ci jakiś materiałów? Odezwij się, chętnie pomogę
spizarniakreatywnosci@gmail.com
lub
monika.satola@gmail.com
Wiesz, że błędy w nauce wpłynęły na jej rozwój? Tak, tak błędy się zdarzają :)! Jeśli więc zauważyłeś/aś błąd w materiale, nic się nie martw! Napisz mi tym, poprawię go najszybciej jak tylko się da!
Jako podziękowanie, wyślę Ci poprawiony materiał edukacyjny!
GALERIA |
![]() ![]() ![]() |
Kategorie ogólne | Szkoła podstawowa (klasy 4-8) |
Klasa/wiek | Klasa 1, Klasa 2, Klasa 3, Klasa 4, Klasa 5, Klasa 6, Klasa 7, Klasa 8 |
Przedmiot | Przyroda |
Dokumenty | |
Pliki graficzne | |
Pliki wideo | |
Pliki audio | |
Download Tag | wielkanoc |
Instrukcja | |
Liczba stron wraz z stroną tytułową | 15 |
Czy materiał zawiera odpowiedzi? | Tak |
Przeznaczenie materiału | dla nauczyciela, dla rodzica |
Dodatkowe notatki dla rodzica | |
Średni czas aktywności | 15 - 30 min |
Informacje dodatkowe dotyczące czasu aktywności |
Napisz recenzję
Zostaw swoją odpowiedź Anuluj odpowiedź