składniki odżywcze w jedzeniu

Materiał cyfrowy

Karta do pracy z produktami spożywczymi – uczniowie mają za zadanie w trakcie lekcji lub w domu nauczyć się odczytywać z etykiet ilość białek, tłuszczów i węglowodanów w jedzeniu.

Karta przygotowana jako dwujęzyczna – polski i angielski.

Kategorie ogólne Szkoła podstawowa (klasy 4-8)
Klasa/wiek Klasa 4, Klasa 5
Przedmiot Przyroda
Dokumenty .pdf
Pliki graficzne .jpg
Pliki wideo .mp4
Pliki audio .mp3
Download Tag ,
Instrukcja
Liczba stron wraz z stroną tytułową
Czy materiał zawiera odpowiedzi?
Przeznaczenie materiału
Dodatkowe notatki dla rodzica
Średni czas aktywności
Informacje dodatkowe dotyczące czasu aktywności

Joanna B.

Pracuję w szkole dwujęzycznej, stąd przygotowywane przeze mnie materiały często dostępne są w dwóch językach, polskim i angielskim.

Napisz recenzję

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *