Wartość energetyczna i odżywcza żywności

Materiał cyfrowy

18 pytań opisowych i testowych. Zakres materiału- wartość energetyczna i odżywcza żywności, obliczenia wartości energetycznej, wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą. Plik z zadaniami+ karta odpowiedzi dla ucznia.

Promocja (-30%) 2.10PLN
Kategorie ogólne Szkoła ponadpodstawowa
Klasa/wiek Szkoła ponadpodstawowa
Przedmiot Kształcenie zawodowe
Dokumenty .pdf
Pliki graficzne .jpg
Pliki wideo
Pliki audio
Download Tag
Instrukcja

Wiedza z kuchni

Witaj, jestem nauczycielem przedmiotów gastronomicznych- Zasady żywienia, Obsługa konsumenta, Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, Podstawy gastronomii. Samodzielnie przygotowuje większość materiałów na zajęcia z którymi się chętnie podzielę.

Z wykształcenia jestem dietetykiem, moją pasją jest prawidłowe odżywianie, a w szczególności prawidłowe nawyki żywieniowe dzieci i niemowląt.

Napisz recenzję

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *