Zakład gastronomiczny/układ funkcjonalny

Materiał cyfrowy

Obsługa konsumenta – zakres: zakład gastronomiczny i układ funkcjonalny.
Test jednokrotnego i wielokrotnego wyboru. Plik zawiera test, kartę odpowiedzi oraz klucz.

Kategorie ogólne Szkoła ponadpodstawowa
Klasa/wiek Szkoła ponadpodstawowa
Przedmiot Kształcenie zawodowe
Dokumenty .pdf
Pliki graficzne .jpg
Pliki wideo
Pliki audio
Download Tag ,
Instrukcja
Liczba stron wraz z stroną tytułową
Czy materiał zawiera odpowiedzi?
Przeznaczenie materiału
Dodatkowe notatki dla rodzica
Średni czas aktywności
Informacje dodatkowe dotyczące czasu aktywności

martag2502

Witaj, jestem nauczycielem przedmiotów gastronomicznych- Zasady żywienia, Obsługa konsumenta, Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, Podstawy gastronomii. Samodzielnie przygotowuje większość materiałów na zajęcia z którymi się chętnie podzielę.

Z wykształcenia jestem dietetykiem, moją pasją jest prawidłowe odżywianie, a w szczególności prawidłowe nawyki żywieniowe dzieci i niemowląt.

Napisz recenzję

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *