Drodzy Autorzy i Klienci,
Właśnie wystartowaliśmy na nowej stronie, co było dla nas dużym wyzwaniem. Jeśli zauważycie, że jakaś funkcjonalność działa nieprawidłowo, śmiało zgłaszajcie to na adres admin@zlotynauczyciel.pl. Postaramy się rozwiązać to najszybciej, jak to możliwe.
Wishlist icon
cart
0
martag2502
martag2502

martag2502

0.0
0 Opinii
Kilka słów o mnie
Witaj, jestem nauczycielem przedmiotów gastronomicznych- Zasady żywienia, Obsługa konsumenta, Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, Podstawy gastronomii. Samodzielnie przygotowuje większość materiałów na zajęcia z którymi się chętnie podzielę.

Z wykształcenia jestem dietetykiem, moją pasją jest prawidłowe odżywianie, a w szczególności prawidłowe nawyki żywieniowe dzieci i niemowląt.
Szkoła podstawowa i ponadpodstawowa
Obsługa konsumenta - zakres: zakład gastronomiczny i układ funkcjonalny. Test jednokrotnego i wielokrotnego wyboru. Plik zawiera test, kartę odpowiedzi oraz klucz.
KLASA_WIEK
Klasa / Wiek
Szkoła ponadpodstawowa
FORMAT
Format materiałów
.pdf, .jpg / .jpeg
2,10 zł
0.0
0 Opinii
Szkoła podstawowa i ponadpodstawowa
18 pytań opisowych i testowych. Zakres materiału- wartość energetyczna i odżywcza żywności, obliczenia wartości energetycznej, wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą. Plik z zadaniami+ ka...
KLASA_WIEK
Klasa / Wiek
Szkoła ponadpodstawowa
FORMAT
Format materiałów
.pdf, .jpg / .jpeg
2,10 zł
0.0
0 Opinii
Szkoła podstawowa i ponadpodstawowa
Wartość odżywcza produktów- zamienność produktów spożywczych. 10 zadań- obliczanie zamienność produktów spożywczych, pytania teoretyczne. Plik z zadaniami+ karta odpowiedzi dla ucznia.
KLASA_WIEK
Klasa / Wiek
Szkoła ponadpodstawowa
FORMAT
Format materiałów
.pdf, .jpg / .jpeg
2,10 zł
0.0
0 Opinii