Karta do pracy z produktami spożywczymi – uczniowie mają za zadanie w trakcie lekcji lub w domu nauczyć się odczytywać z etykiet ilość białek, tłuszczów i węglowodanów w jedzeniu.
Karta przygotowana jako dwujęzyczna – polski i angielski.
GALERIA | |
Kategorie ogólne | Szkoła podstawowa (klasy 4-8) |
Klasa/wiek | Klasa 4, Klasa 5 |
Przedmiot | Przyroda |
Dokumenty | |
Pliki graficzne | .jpg |
Pliki wideo | .mp4 |
Pliki audio | .mp3 |
Download Tag | canva, cukry |
Instrukcja | |
Liczba stron wraz z stroną tytułową | |
Czy materiał zawiera odpowiedzi? | |
Przeznaczenie materiału | |
Dodatkowe notatki dla rodzica | |
Średni czas aktywności | |
Informacje dodatkowe dotyczące czasu aktywności |
Napisz recenzję
Zostaw swoją odpowiedź Anuluj odpowiedź